Idén másodszor láthatunk WRC-t Királyszentistvánon

Egyre közeledik az R-Cup Challenge királszentistváni versenye és ezzel együtt szépen gyűlnek a nevezések is. Pár nappal a nevezés megnyitása után már 60 körül van a részt vevő párosok száma, ennek nagy része már az első órákban befutott.

Az ország szinte minden pontjáról érkeztek be nevezések és a versenyautókat nézve is nagyon széles már most a paletta. A Trabanttól kezdve a BMW-ken, Suzukikon, Ladákon keresztül a Mercedeseken át lesz minden. Szó szerint minden, hiszen az előfutók közé nem akárkit sikerült meghívni!

Csík Zoltán a Mini WRC-vel nyitja majd a táncot augusztus első napján a Királyszentistváni pályán, melynek nyomvonala majdnem ugyanaz lesz, mint amin Bútor Robi tesztelt, egyedül az ugrató fog hiányozni belőle! Csík mellett Hevesi István és Ollé Sándor neve is rajta van a listán, tehát a rengeteg amatőr versenyzővel együtt ez egy nagyon jó hétvégének ígérkezik!

Arról nem is beszélve, hogy Zoli és Pisti mellé is be lehet ülni, melyre két opció van: licitálni lehet a jobb1-re, vagy sorsolásra kell regisztráni. Mindezt a következő linkre kattintva tudjátok megtenni: https://tinyurl.hu/1k5g/

Aki még nem nevezett és szeretne részt venni egy olyan versenyen, amit biztos sokáig emlegetünk majd az még megteheti! Minden információt (időterv, nevezés, versenykiírás) az alábbi képre kattintva megtalálhattok! Siessetek, fogynak a helyek!
Back To Top